Sly Cooper: Thieves in Time v detailech
Sly Cooper: Thieves in Time Novinka Sly Cooper: Thieves in Time v detailech

Sly Cooper: Thieves in Time v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Po hrstce screenshotů Sony uvolňuje také pořádné detaily k nadcházejícímu návratu série Sly Cooper.

Reklama

V Thieves in Time se má vrátit starý známý mýval Sly Cooper a jeho věrná banda včetně parťáků Bentleyho a Murrayho. Titul bude opět kombinovat stealth prvky, kradení, prozkoumávání a souboje, což udělalo předchůdce tak oblíbené.

Příběh se bude točit kolem legendární zlodějské knížky Thievius Raccoonus, rodinného dědictví rodiny Cooperů, jejíž stránky začínají ze záhadného důvodu mizet. Sly se tak musí se svou drahou polovičkou vrátit ze zaslouženého odpočinku, aby opět dali dohromady partu a pokusili se zjistit, co se to sakra děje.

Ve hře bychom se měli těšit na:

• Cestování v čase – přidejte se ke Slyovi na jeho cestě časem a prostorem, kde bude řešit zapeklité hádanky a puzzle, prozkomávat barevné světy a bojovat s epickými bossy.

• Hluboká hratelnost – s využitím výkonu PS3 mají Thieves in Time přinést opravdu různorodé a bohaté prostředí s realistickou fyzikou.

• Typický humor – návrat zahlásí nejen některé ikonické postavy, ale také oblíbený odlehčený humor, který je sérii vlastní.

• Hratelné postavy – hlavní hrdina Sly a jeho parťáci Murray a Bentley budou tentokrát zapojeni do víru událostí, kde potkají mnohé další hratelné postavy s unikátním stylem a vzezřením.

• Kostýmy – během putování budeme sbírat rozličné kostýmy se specifickými schopnostmi a vlastnostmi, jež nám zjednoduší průchod hrou.

• Kreslená 3D grafika – pro nostalgické vzpomínky poslouží i kreslená grafika s komiksovým nádechem, nyní navíc s podporou stereoskopického 3D.

Sly Cooper: Thieves in Time se připravuje na letošní rok exkluzivně pro konzoli PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama