Další pohled na filmovou Laru Croft
Novinka Další pohled na filmovou Laru Croft

Další pohled na filmovou Laru Croft

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

Natáčení skončilo, teď už zbývá čekat na různé propagační materiály a březnovou premiéru.

Reklama

Server Entertainment Weekly, který docela často zveřejňuje exkluzivní fotografie z natáčení očekávaných filmů a seriálů, se podělil o novou fotografii z chystaného Tomb Raider filmu. Na ní vidíme samotnou Laru Croft, kterou hraje herečka Alicia Vikander (Ex Machina, Jason Bourne, Krycí jméno U.N.C.L.E.).

Jak už víme z dřívějška, film by se měl svou náturou podobat hernímu restartu z roku 2013. To potvrdila Vikander v rozhovoru pro Entertainment Weekly, v němž prohlásila, že nová filmová verze Lary Croft je sice stále nespoutaná, zvídavá, tvrdá a inteligentní, ale zároveň nezkušená. S akčním dobrodružstvím, do kterého se ve filmu dostane, zkrátka zatím nemá zkušenosti. To ji odlišuje nejen od starších her, ale i od předešlé filmové adaptace s Angelinou Jolie.

Natáčení filmu skončilo před měsícem, takže teď se nachází ve fázi postprodukce. To znamená, že už snad nebudeme muset čekat moc dlouho na první trailery a další výraznější propagační materiály. Česká premiéra je přitom stanovená na 15. března 2018.

Kromě Alicie Vikander si ve filmu od režiséra Roara Uthauga zahraje Dominic West (The Wire, Johnny English se vrací), který se zhostí role Lařina otce. Úhlavního padoucha ztvární Walton Goggins (Osm hrozných), chybět nebude ani Daniel Wu (Warcrat: První střet) v roli lodního kapitána, který Laře během jejího filmového dobrodružství podá pomocnou ruku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama