Luk, cepín a hrobka v novém traileru na filmový Tomb Raider
Novinka Luk, cepín a hrobka v novém traileru na filmový Tomb Raider

Luk, cepín a hrobka v novém traileru na filmový Tomb Raider

Martin Cvrček

Martin Cvrček

69

Na pohled kvalitnější trailer nabízí další příležitost diskutovat o tom, co se nakonec z filmového přežívání Lary Croft vyklube.

Reklama

Filmová adaptace restartu série Tomb Raider z roku 2013 vede už od odhalení k živým diskuzím a dohadům, které se týkají obsazení Alicie Vikander do role Lary Croft, produkčních kvalit, uvěřitelnosti dosud viděných speciálních efektů nebo zmršeného plakátu, na němž má Lara krk jako žirafa. Teď se mohou příznivci i odpůrci filmového Tomb Raidera začít hádat znovu, protože jsme se dočkali dalšího oficiálního traileru.

Ve srovnání s tolik probíraným a nepříliš oblíbeným prvním trailerem dává nové video větší prostor záporákovi, kterého ztvárnil Walton Goggins, a dalším postavám, které se Lařina příběhu účastní. Opět je přitom víc než zjevné, že si film půjčuje ze hry z roku 2013 opravdu hodně věcí.

Sami posuďte, jak moc je film díky nejnovějšímu traileru přesvědčivý a co se třeba od minula změnilo k lepšímu. Za sebe řeknu tolik, že Alicia Vikander na můj vkus dělá o něco lepší dojem. V prvním traileru se neustále tvářila jako znuděný robot s netečnou maskou, kterého se události filmu vůbec netýkají, v nových záběrech už alespoň projevuje více uvěřitelnějších emocí. Kdo ví, třeba film nakonec dopadne dobře a fanoušci novou filmovou Laru přijmou.

O tom, jestli to tak vážně bude, se budeme moci přesvědčit 15. března. V tento den Tomb Raider dorazí do našich kin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama