První fotografie z filmu Tomb Raider
Novinka První fotografie z filmu Tomb Raider

První fotografie z filmu Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

43

Filmový restart inspirovaný novými díly archeoložky Lary Croft. V hlavní roli oscarová Alicia Vikander.

Reklama

V roce 2013 se na pultech obchodů objevil značně jiný díl s archeoložkou Larou Croft. Série Tomb Raider v té době doznala velkých změn, studio Crystal Dynamics se rozhodlo soustředit na akci, přežívání a příběh, zatímco hádanky šly stranou. O dva roky později jsme se dočkali pokračování pojmenovaného Rise of the Tomb Raider, které kráčelo ve stopách předešlé hry, avšak dopřálo hráčům hrobky s rozsáhlejšími a složitějšími hádankami.

Než se dočkáme třetího dílu, tak si nejspíš do kin budeme moci zajít na film, který také prodělal restart a má přinést něco nového. Dobrodružství se bude odehrávat na ostrově nedaleko Japonska, kde Lara Croft (hraje oscarová Alicia Vikander) pátrá po svém otci (Dominic West). Právě na tomto místě byl otec Lary naposledy viděn, bylo to již před sedmi lety. Jednadvacetiletá Lara se ho rozhodne najít.

Jak vidno, film je inspirován hrou Tomb Raider z roku 2013, která restartovala celou sérii. V ní jsme hráli za nezkušenou archeoložku, která se vše musela naučit. To samé čeká Laru Croft ve filmu, který vede režisér Roar Uthaug.

Film Tomb Raider bude mít premiéru 16. března 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama