Dalších 8 minut z interaktivního hororu Until Dawn
Until Dawn Novinka Dalších 8 minut z interaktivního hororu Until Dawn

Dalších 8 minut z interaktivního hororu Until Dawn

Michal Burian

Michal Burian

17

Vystraší vás svým vlastním způsobem. Rozhodnutí je pouze na vás. Tentokrát uvidíte odlišný postup při stejné situaci. Každé vaše rozhodnutí bude mít následky, cest bude existovat spousta. Je jen na vás, jak budete řešit výzvy.

Reklama

Sam (hraje Hayden Panettiere) relaxuje ve vaně, když je náhle vyrušena vetřelcem. Jak byste se zachovali vy? Rozhodnutí je pouze na vás. V Until Dawn budete řešit řadu výzev svým způsobem, což bude mít následky. Cest bude existovat hned několik. Občas budete muset být rychlý, jindy bez otálení zareagovat a zvolit si. V opačném případě váš hrdina nebo hrdinka nepřežije.

Z Until Dawn jsme mohli vidět již několik záběrů, určitě se nezapomeňte podívat na ty z The Game Awards a PlayStation Experience. Já už jen připomenu, že příběh se bude soustředit na skupinku přátel. Ta bude v neznámém prostředí (v horách) pátrat po své kamarádce Sam. Osm přátel, které budeme postupně ovládat, čeká nebezpečné dobrodružství a tajemný neúprosný vrah vystupující jako šílený klaun. Stojí za zmínku, že scénář má na starost Larry Fassenden a Graham Reznick - pánové, kteří mají plno zkušeností s levnějšími nezávislými hororovými filmy. Unit Dawn nás má podle Sony pořádně vystrašit, a ne jednou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama