Dalším eventem pro Overwatch je Uprising
Overwatch Novinka Dalším eventem pro Overwatch je Uprising

Dalším eventem pro Overwatch je Uprising

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Jak už to tak bývá, čekají nás nové skiny, emoty, voice-liny, vítězné pózy a tentokrát i další PvE mód.

Reklama

Už někdy během vydání hry se vývojáři z Blizzardu dušovali, že by každý měsíc chtěli do hry nějakou významnou aktualizaci - ať už se jedná o novou mapu, hrdinu nebo event. Ke konci příštího měsíce to bude už rok od vydání a zatím slib splnili na jedničku. Minulý měsíc jsme se dočkali Orisy. A tenhle měsíc? Tenhle měsíc jsme se dočkali eventu Uprising.

Vůbec poprvé není event propojený se skutečným světem - neodkazuje ani nemá základy v žádném svátku nebo oslavách jako byly čínský nový rok nebo Vánoce. Tenhle event se tentokrát týká čistě universa Overwatche. A konkrétně se týká jedné události sedm let v minulosti.

Hlavním bojištěm je známá mapa King's Row, kterou ovládá extrémistická skupina omniců Null Sector, o kterých se můžete zběžně dozvědět i v novém komiksu. Vaším úkolem - se třemi dalšími hráči, stejně jako v případě Junkenstein's Revenge - bude hacknout terminály, dopravit payload na místo určení a následně pobít několik OR14 jednotek, a to na obtížnosti normal, hard, expert nebo legendary. Kromě s misí spojenými achievementy jsme se samozřejmě dočkali klasiky v podobě nových skinů, vítězných póz, voice-linů, emotů, sprejů atp.

Společně s eventem vyšel i nový patch, mezi jehož největší změny patří vylepšený Lucio, lehce upravený začátek mapy Eichenwalde, kde nyní najdete alternativní cestu k prvnímu bodu a krátký text k postavám a některým skinům v Hero Gallery, abyste se mohli dozvědět další zajímavosti o konkrétním hrdinovi.

Event už je aktuálně v plném proudu a čas na vyzkoušení PvE mise a sesbírání nebo koupení všeho, co chcete, máte do začátku května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama