Datum vydání Crash Bandicoot 4
Crash Bandicoot Novinka Datum vydání Crash Bandicoot 4

Datum vydání Crash Bandicoot 4

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Nová plošinovka s cestováním časem už letos na současné konzole.

Reklama

To to letí, protože poslední velká plošinovková kompilace Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyšla již v roce 2017! O dva roky později jsme si zajezdili v další reedici Crash Team Racing Nitro-Fueled, načež letos vyšel malý mobilní titul Crash Bandicoot Mobile. Nicméně poslední velký originál byl Crash: Mind over Mutant z roku 2008.

Nyní to vypadá, že letos po dlouhých dvanácti letech dorazí celkově již dvaadvacátý velký a originální titul s ikonickým maskotem Crashem Bandicootem v podobě nové 3D plošinovky Crash Bandicoot 4: It's About Time. Ta chce navázat na trojici prvních a kvalitativně zdaleka nejlepších dílů pro první PlayStation z let 1996 až 1998 od původních autorů ze studia Naughty Dog.

Na veřejnost se dostaly údajně vytípané momentky z traileru nové hry, ale ty jsou tak nekvalitní, že je ani nemá cenu ukazovat. Zajímavější je snímek, který zřejmě ukazuje na podzimní vydání:

 

Datum vydání Crash Bandicoot 4

 

Mělo by se tak stát 9. října 2020 nejprve na konzole PS4 a X1 , pro něž už jsou známé i boxarty krabicových verzí:

 

Datum vydání Crash Bandicoot 4

 

Vydavatelem bude opět distributor všech posledních reedic Activision, načež čtyřku pro něj vyrábí kalifornské studio Toys for Bob, kteří se spolupodíleli na vývoji Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a kompletně zodpovídali za tvorbu konkurenčního Spyro Reignited Trilogy z předminulého roku. Tito tvůrci mají z dřívějška ještě zkušenosti z plošinovkových sérií Madagaskar a Skylanders. Již dnes kolem 17 hodiny by mělo dojít k oficiálnímu odhalení.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama