Days Gone si na PlayStationu 5 skutečně užijeme
Days Gone Novinka Days Gone si na PlayStationu 5 skutečně užijeme

Days Gone si na PlayStationu 5 skutečně užijeme

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Vývojáři z Bend Studios potěšili fanoušky další PlayStation exkluzivity.

Reklama

Americké vývojářské studio Bend Studio, si připravilo pro své fanoušky potěšující zprávu. Skrze svůj oficiální Twitter účet oznámili, že jejich zatím poslední vydaný titul a exkluzivita pro PlayStation, Days Gone, poběží na PlayStationu 5 v rozlišení dynamického 4K při rychlosti 60 fps. Vývojáři rovněž uvedli, že bude možné převést své uložené pozice z PlayStationu 4 do PlayStationu 5.

Před Days Gone jsme byli informováni i o podobné skutečnosti, a to takové, že další PlayStation exkluzivita, God of War z roku 2018, poběží také na PlayStationu 5 při 60 fps. Obě hry jsou přitom součástí seznamu služby PlayStation Plus Collection. Je tedy pravděpodobné, že podobné upgrady dostanou i další hry z tohohle seznamu.

Days Gone je akční hororová survival adventura, zasazená do postapokalyptického Oregonu. Hráč se ujímá role Deacona St. Johna, bývalého člena motorkářského gangu, jenž zároveň patří mezi přeživší globální pandemie. Deacon se tak musí vypořádat nejen s hromadou nakažených tvorů, ale zároveň i se svou minulostí a nálézt odpověď na to, zdali je jeho manželka stále naživu.

Pokud jste Days Gone ještě nehráli, ale máte to v plánu, můžete si hru pořídit skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama