Deadfall Adventures nově v češtině
Deadfall Adventures Novinka Deadfall Adventures nově v češtině

Deadfall Adventures nově v češtině

Michal Burian

Michal Burian

6

Comgad vydal češtinu pro akční dobrodružství Deadfall Adventures, které vyšlo 15. listopadu 2013.

Reklama

Pokud jste si koupili Deadfall Adventures (naše recenze), ať už digitální nebo krabicovou verzi, tak si se Steamu můžete nově stáhnout profesionální české titulky. Ty připravila distributorská společnost Comgad.

"James Lee Quatermain je muž mnoha talentů a my jsme ho dokonce naučili česky! Při honbě za starodávným artefaktem tak nebudou chybět souboje s protivníky temné německé minulosti, lepá společnice Jennifer, řádné přestřelky, ale teď už ani české titulky! Ocitněte se uprostřed lovu, který vás zavede do všech koutů světa – od bouřlivých pouští Egypta přes ledové arktické hloubky až do žhavých džunglí v Guatemale," informuje Comgad.

Češtinu do hry Deadfall Adventures ve formě profesionálních titulků si můžete stáhnout ze Steamu. O víkendu si navíc můžete zdarma na Steamu vyzkoušet multiplayer Deadfall Adventures.

Postup je snadný:

Všichni, kteří si již hru koupili, mají češtinu odemčenou a stačí, aby si ji nastavili. Ostatním zákazníkům, kteří si hru teprve koupí, se čeština automaticky stáhne pomocí patche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama