Death Stranding se dočká filmového zpracování
Filmy/Seriály Death Stranding Novinka Death Stranding se dočká filmového zpracování

Death Stranding se dočká filmového zpracování

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9

Hideo Kodžima vstupuje na stříbrné plátno.

Reklama

Herní značka Death Stranding se dočká filmové adaptace. S informací jako první přišel tradičně dobře informovaný magazín Deadline. Bezprostředně po akci The Game Awards, kde bylo oficiálně představeno druhé Death Stranding, došlo uzavření spolupráce mezi studiem Kojima Production a produkční společností Hammerstone Studios.

Výsledkem partnerství bude hraný film na motivy Death Stranding. Projekt má financovat právě zmíněná produkční společnost Hammerstone Studios. Do producentských křesel kromě Hidea Kodžimy usedne šéf Hammerstone Studios Alex Lebovici.

„Nemohl bych být z této nové spolupráce se studiem Hammerstone Studios nadšenější. Pro sérii je to klíčový okamžik a já se opravdu těším na spolupráci, jejíž výsledkem bude příchod Death Stranding na velké plátno,“ uvedl Hideo Kondžima.

„Jsme nadšeni a poctěni, že máme možnost spolupracovat s geniálním a kultovním Hideo Kodžimou na jeho první filmové adaptaci. Naším cílem je definovat to, jak může vypadat adaptace videohry, když máte tvůrčí a uměleckou svobodu. Tento film bude autentickou produkcí Hidea Kodžimy,“ dodal ke spolupráci s japonským vývojářem Alex Lebovici.

Jelikož jsou přípravy filmu zřejmě teprve na začátku, tak si na další detaily zřejmě budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama