Demoverze Crysis 2 a Bulletstorm
Bulletstorm Novinka Demoverze Crysis 2 a Bulletstorm

Demoverze Crysis 2 a Bulletstorm

Michal Burian

Michal Burian

14

Na Xbox Live Marketplace se objevily demoverze dvou velmi očekávaných stříleček – Crysis 2 a Bulletstorm + info pro majitele konzole PlayStation 3.

Reklama

Od dnešního dne si na Xbox Live můžete stáhnout demo velmi očekávaného pokračování střílečky Crysis, v níž se tentokrát vydáte do rozbořeného New Yorku. Demo (1.80 GB) je exkluzivně dostupné pouze pro Xbox 360 a nabízí pohled do multiplayeru, konkrétně se octnete na mapě Skylim ve dvou herních módech Team Instant Action a Crash Site.

První jmenovaný mód postaví dva týmy proti sobě s jednotným úkolem, zabít co nejvíc protivníků. Zatímco v Crash Site budete bojovat o kontrolu nad lokalitou. Nechybí ani sbírání důležitých bodů.

Plná verze Crysis 2 zahrne šest herních módů a 12 map rozesetých po rozbořeném New Yorku.

Po multiplayerové Crysis 2 demoverzi se na Xbox Live objevila také ochutnávka vtipně prezentované střílečky Bulletstorm. Demo (1.08 GB) vám umožní vyzkoušet si Echo mód s hlavní postavou (Grayson Hunt) a nakopat zadky hned několika různým nepřátelským stvořením za pomoci početného arzenálu zbraní.

Do světa Bulletstorm se zítra budou moci vydat také hráči vlastnící PlayStation 3, s PC demoverzí se bohužel nepočítá. Plná verze vyjde 22. února pro PC, PS3 a Xbox 360.

PS – pokud se chcete na demo Crysis 2 nejprve podívat, doporučujeme navštívit naší galerii, kde naleznete deset nových obrázků. To samé platí také u Bulletstorm, v galerii naleznete 15 obrázků z dema.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama