Detaily změn ve StarCraft II
StarCraft Novinka Detaily změn ve StarCraft II

Detaily změn ve StarCraft II

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Blizzard oficiálně oznámil seznam změn, jež by měly zlepšit rovnováhu hry a zmírnit její chyby. Updatu se dočkáme již v září tohoto roku. A co konkrétně nabídne?

Reklama

Největší změnou se zdá skutečnost, že už přátelské jednotky nebudou odhalovat místa na mapě po své smrti a dříve odhalené síly protivníka nepůjdou zaměřit po smrti vašich jednotek. Budete se tak muset do zatemněných koutů mapy vydat znovu. Dodatečné změny zahrnou zničitelné kameny v lokaci Desert Oasis a uprostřed mapy "bude súžený" prostor s hlídací věží.

Budovací čas pro Zealoty bude zvýšen ze 33 na 38 sekund a cooldown (čas před možností opětovného využití) stavby Warpgate se zvedne z 23 na 28 sekund. Změny se dotkly i Siege tanku, konkrétně jeho módu Siege, jehož ničivá síla byla snížena z 50 na 35 bodů, + 15 proti obrněným jednotkám. Také Battlecruisery snižují svoji útočnou sílu proti pozemním jednotkám z 10 na 8. Samozřejmě je toho mnohem více a více se o tom dozvíte na oficiálních stránkách Battlenetu.

Tyto změny se ve hře promítnou již za měsíc, Blizzard nicméně připravuje i další novinky jako rozšíření Vlastní hry a přidání nových chatovacích kanálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama