Deus Ex 3 představen
Deus Ex Novinka Deus Ex 3 představen

Deus Ex 3 představen

Michal Burian

Michal Burian

1

Na právě probíhající Game Developers Conferenci se Eidos rozpovídal o připravovaném Deus Ex 3, který vyměnil číslovku za podtitul Human Revolution, což bylo již nějaký pátek známo, protože si tvůrci zaregistrovali ochrannou známku.

Reklama

Součástí prezentace byl také trailer (podívat se na něj můžete níže) a potvrzeny byly také platformy. Deus Ex: Human Revolution vyjde v zatím neznámém termínu pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Příběh hry se bude odehrávat pětadvacet let před prvním dílem, což znamená někdy v roce 2027. Vědci touto dobou vymýšlejí nejrůznější bláznivé pokusy, jak vylepšit lidské tělo a my v kůži Adama Jensona budeme tím vším opět velkou součástí.

Jean-Francois Dugas, herní režisér třetího dílu, pro kolegy z IGN prozradil, že se bude jednat o singleplayerovou hru a žádného multiplayeru se nedočkáme. Především kvůli tomu, že se tvůrci chtějí zaměřit na příběhovou část a na další věci už nezbývá čas.

Závěrem Jonathan Jacques-Belletete, umělecký ředitel firmy, prozradil, že se pro hru snažil vymyslet unikátní vizuální styl, něco podobného jako má BioShock nebo Team Fortress 2. Podle něj by totiž Gears of War, Killzone, Turok a například Unreal Tournament 3 mohla být jedna a ta samá hra. I proto se rozhodl do Deus Ex: Human Revolution přinést styl kyber-renesance, což je kombinace renesančního a kyberpunkového vizuálního stylu. V praxi by to mělo fungovat tak, že postavy budou oblékané ve stylu renesenace a doplněny kyberpunkovou atmosférou, což může být velmi zajímavé.

Více informací bychom se o Deus Ex: Human Revolution měli dozvědět na červencovém veletrhu E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama