Diablo 3 bude řádně ukecané
Diablo Novinka Diablo 3 bude řádně ukecané

Diablo 3 bude řádně ukecané

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Letošní BlizzCon odhalil, že se chystá třetí díl akční série Diablo řádně zatopit vašich uším s více jak 15 tisíci větami dialogů.

Reklama

Abychom byli přesní, měli bychom se dočkat od 13k do 16k vět, které jsou rovnoměrně roztroušeny mezi jednotlivými třídami a NPC postavami ve hře. Pro srovnání nabídly StarCraft 2 a World of Warcraft hráčům dohromady „nějaké“ tři tisíce vět v dialozích.

Blizzard také mluvil o více podvědomé aplikaci hudebního podkresu a zvukových efektů. Aby například neustálé souboje zněly vždy čerstvě a neokoukaně, rozdělil Blizzard schopnosti hráčů na tři jednotlivé oblasti – pohyb, akční smyčka a úder. Na ně budou aplikovány nespriptované zvuky, které budou při každém souboji jiné, aby byla docílena co největší různorodost zvukové palety.

Co se hudby týče, alespoň v první aktu bychom se měli těšit na orchestrální melodie Matta Uelmena, který má na triku také předchozí dva díly. Série si tak zachová svou ikonickou hudbu, za kterou je milována fanoušky stejně, jako za akční složku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama