Diablo 3 je totální fiasko
Diablo 3 Novinka Diablo 3 je totální fiasko

Diablo 3 je totální fiasko

Michal Burian

Michal Burian

44

Pokračujeme s tajnými informacemi, které údajně pocházejí od ex-zaměstnance Blizzardu. Tentokrát se podíváme na hratelnost, technologie a potencionální HW nároky <strong>+ konzolové porty</strong>.

Reklama

Aktualizace: Vše je prý jinak, více v této novince.

Bývalý zaměstnanec Blizzardu byl vyhozen poté, co opakovaně kritizoval hru, což se Blizzardu vůbec nezamlouvalo. Podle jeho slov je Diablo III nudné a fanoušci budou zklamáni, protože svět není tak otevřený a velký, jak tomu bylo v Diablu 2. Prý se máme připravit na uzavřené úrovně a co víc, náhodně generované dungeony byly navrženy dost průměrně a jsou sestaveny z obdélníkových bloků.

"Pokud máte rádi pochodně, nebudete si na nic stěžovat. Jestli ale patříte mezi fanoušky druhého Diabla, budete zklamáni," nechal se údajně slyšet bývalý zaměstnanec Blizzardu.

"Bitvy s bossy jsou skriptované a v samotném scénáři udělaly dost velký zmatek."

S kritizováním ex-zaměstnanec neskončil, na paškál si vzal ještě třídy postav. Ty jsou podle něj dost nevyrovnané a co víc, prý jsou i nudné. Lovec démonů je slabí, elitní soupeři nejsou tak šílení jako v D2 a všichni méně čarují.

Své názory si samozřejmě nenechal pro sebe. Když při testování zjistil něco špatného, snažil se to sdělit vedení Blizzardu. Několikrát řekl, že se jedná o fiasko, což se Blizzardu samozřejmě nezamlouvalo a po několika dnech na svém pracovním stole našel výpověď.

Závěrem rozhovoru ještě prozradil, že systémové požadavky pro Diablo 3 jsou dost mírné. Hru na nejnižší detaily prý spustíte s GeForce 6 nebo tři roky starým notebookem. Zamrzet by mohla i absence režimu LAN, bez něhož se hráči museli obejít i ve StarCraftu 2. Na druhou stranu potěší zpráva, že Blizzard plánuje oznámit betu již na BlizzConu, jenž se uskuteční v říjnu tohoto roku.

"Připravuje se port pro konzole, vývoj začal nedávno," ex-zaměstnanec Blizzardu.

První informace, které se zaměřily na příběh a jednotlivé části hry jistě potěšily. Tahle zpráva už je ale krapet strašidelná. Pokud se jedná o skutečné informace, měl by s tím Blizzard začít něco dělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama