Diablo 3 ukazuje obě verze Nekromanta
Diablo 3 Novinka Diablo 3 ukazuje obě verze Nekromanta

Diablo 3 ukazuje obě verze Nekromanta

Michal Burian

Michal Burian

6

Filmové intro představuje mužskou i ženskou verzi Nekromanta.

Reklama

Je dost pravděpodobné, že Blizzard pomalu střádá plány na nové Diablo. Ještě ale nechce opustit oblíbené Diablo 3 a připravuje rozšíření, které do dobrodružství přidá novou třídu. Sedmým hrdinou se stane Nekromant, hráči si budou moci vybrat mezi mužskou a ženskou verzí. Obě verze prezentuje filmové intro.

Blizzard se snaží přidat Nekromanta do příběhu způsobem jako by tam byl od samotného začátku. Vývojáři chtějí dosáhnout toho samého, jako se jim povedlo u Crusadera, jenž se do Diabla 3 dostal s expanzí Reaper of Souls. Nekromant se od zbývajících tříd v Diablu 3 liší, smrt vnímá úplně jinak, což se musí projevit v samotném příběhu. Julian Love si myslí, že přidání Nekromanta do příběhu Diabla III je skvělý způsob jak oslavit dvacetileté výročí značky Diablo.

Mužská i ženská verze Nekromanta dokáže vyvolat mocného Blood Golema. Ten bude odčerpávat krev ze svých nepřátel a obnovovat tak své zdraví. V boji se bude hodit také obrovská kosa a možnost oživit mrtvé.

Třída Nekromanta bude dostupná v rámci placeného balíčku Rise of the Necromancer Pack někdy v průběhu letošního roku. Kromě nové třídy nabídne balíček i dodatečné úložné místo, pozici pro postavu a kosmetické věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama