Diablo 4 nebude monetizováno jako Immortal, slibuje Blizzard
Diablo 4 Novinka Diablo 4 nebude monetizováno jako Immortal, slibuje Blizzard

Diablo 4 nebude monetizováno jako Immortal, slibuje Blizzard

Martin Patkoš

Martin Patkoš

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Obchod ve hře prý bude zaměřen na rozšíření a kosmetické doplňky.

Reklama

Ačkoliv nedávno vydaná hra na mobily Diablo Immortal nejspíš přinese do kasičky Activisionu nemalou sumu dolarů, kvůli své agresivní Pay to Win monetizaci Blizzard popudil mnoho svých fanoušků. V současné chvíli má Diablo Immortal na Metacriticu skóre 63 od recenzentů a zcela nelichotivých 0.3 bodů od hráčů. Naše dojmy z hraní mobilního Diabla si můžete přečíst zde.

Člověk by řekl, že téměř dva týdny po vydání už by ten největší poprask pominul a Immortal si začal žít vlastním životem, ale opak je pravdou. Diablo Immortal totiž zanechává natolik hořkou pachuť v ústech hráčů, že vedoucí vývoje Diablo her Rod Fergusson cítil potřebu svým tweetem všechny hráče ujistit, že chystané Diablo 4 bude plnohodnotná hra určená pro hráče na PC, Xboxu a Playstationu.

„Jsme odhodláni vám přinést neuvěřitelné množství obsahu i roky po vydání, založeného na volitelných kosmetických doplňcích a příběhových rozšířeních,“ uvedl Fergusson na svém twitteru. Jeho tweet pak kvitoval i ředitel Blizzardu Mike Ybarra jednoduchou odpovědí „100%“.

Pro mnoho hráčů už je samozřejmě samotné spojení „plnohodnotná hra“ a „in-game obchod“ oxymorónem, útěchou nám ale může být příslib, že půjde hlavně o kosmetické doplňky a příběhová DLC. Nezbývá nám než doufat, že nejde jen o hezké řeči PR oddělení Blizzardu, které teď musí zažívat krušné chvíle. Přesvědčit se o tom budeme moci příští rok, kdy Diablo 4 vychází na PC, Xbox Series X, Playstation 5, Xbox One a Playstation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama