Diablo III na BlizzConu – novinky, detaily + trailer a galerie
Diablo Novinka Diablo III na BlizzConu – novinky, detaily + trailer a galerie

Diablo III na BlizzConu – novinky, detaily + trailer a galerie

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

BlizzCon 2010 sliboval řádné představení veleočekávaného pokračování série Diablo. Své sliby dodržel a my vám přinášíme to nejdůležitější. A k tomu lahůdkový trailer s odhalením poslední herní třídy.

Reklama

Konference Blizzardu měla co předvést, to nejpodstatnější se ale samozřejmě skrývalo za prezentací Diabla III. Oznámili nám implementaci módu PvP (hráč proti hráči), poodhalili detaily o hře samotné a konečně vypustili do světa poslední hratelnou třídu. Čtěte dál.

- poslední odhalená třída nese název Demon Hunter a prozatím byla představena pouze ženská polovina tohoto povolání (viz. trailer níže). Divili bychom se ale, pokud by pohlaví měla výrazně odlišné schopnosti.

- Lovci Démonů často využívají pastí a granátů. S granáty dokáže vyvádět psí kusy. Ty se odráží od stěn a jiných povrchů a lze tak vytvářet zajímavá komba.

- co se týče runového systému ve třetím dílu, ve hře bude přibližně 97 miliard možných kombinací na každou hratelnou třídu. A to ani nemluvíme o charmech, brnění a jiných vychytávkách. Borderlands, pocem kam deš.

- to je však jeden z důvodů, proč téměř není možné mít perfektně vybalancované postavy proti sobě. Proto jsou multiplayerové arény PvP zaměřeny týmově. Pokud narazíte na někoho, kdo je pro vaše umrtvení přímo stvořen, můžete jen doufat, že se v týmu najde někdo, kdo vás podpoří.

- PvP arény vám dovolí využít všechny vaše schopnosti, vlastnosti, runy, brnění i zbraně.

- PvP mód umožní odemykat tituly, achievementy a věci tomu podobné. O zbraních a schopnostech ale slovo nepadlo.

- mapy v PvP módu budou menšího rozsahu a více se zaměří na rychlé střety skupinek, než větší boje. Všechny mapy jsou vytvořeny speciálně pro tento mód, jsou unikátní, a přesto tvoří součást světa Sanctuary. Během hraní hráči dostávají body, jejichž sbírání vede k odemykání výše zmíněných výhod a bonusů.

A to je prozatím vše. Blizzard nás určitě potěšil a my se těšíme, až budeme našeho lovce prohánět po mrtvolách. A ta špatná zpráva? Pořád žádné datum vydání. Tak snad příště. Nezapomeňte navštívit novou galerii PvP módu a neměl by vám uniknout ani trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama