DICE pozastavilo všechny projekty, plně se bude věnovat Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka DICE pozastavilo všechny projekty, plně se bude věnovat Battlefieldu 4

DICE pozastavilo všechny projekty, plně se bude věnovat Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

98

Už bylo dost problémů s BF4, švédské studio se rozhodlo všechny síly směřovat na opravu aktuálních chyb a bugů.

Reklama

Hráči mají dost neustálých chyb při hraní Battlefieldu 4, kdy je multiplayer nestabilní, dost často padá a vyskytují se nejrůznější problémy nejen na PC, ale také na konzolích. DICE si to zřejmě konečně uvědomilo a po dalších problémech, které byly zaznamenány po nainstalování dodatečného balíčku China Rising nebo nejnovějšího patche, se jasně rozhodlo přerušit všechny jiné nespecifikované budoucí projekty (zřejmě vývoj DLC a jiných her jako Star Wars: Battlefront nebo nové Mirror's Edge) a všechny síly směrovat na opravu chyb a bugů v Battlefieldu 4.

Hurá, hurá a ještě jednou hurá. Konečně bude pro vývojáře prioritou číslo jedna BF4, který byl vydán v dost nedodělaném stavu. Tým prý pracuje non-stop na opravných balíčcích.

Snad se tvůrci a vydavatel poučí a do budoucna budou hledět na kvalitu, nikoliv na to, aby stihli hru vydat ve stanoveném termínu. Je dost možné, že bude odloženo vydání i připravovaných DLC, v současné době na nich nemá kdo pracovat. Otázkou zůstává, zda už některá nejsou hotova.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama