Disgaea 5 Complete na Switchi v květnu
Novinka Disgaea 5 Complete na Switchi v květnu

Disgaea 5 Complete na Switchi v květnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Dalšími tituly, které hodlá NIS America lokalizovat, jsou Tokyo Tattoo Girls a třeba Culdcept Revolt.

Reklama

Nedávno uspořádala společnost NIS America tiskovou konferenci, při které prozradila celkem dost ze svého vydavatelského plánu. O větším množství her jsme vás informovali v samostatných novinkách, ale pár dalších titulů ještě zbylo.

Jde o Disgaeau 5 Complete, Tokyo Tattoo Girls nebo Culdcept Revolt. O těch se níže zmíníme šířeji, ale NIS America také prozradili datum vydání PC verze vizuálního románu Psycho-Pass: Mandatory Happiness (naši recenzi najdete zde), která měla původně vyjít už v loňském roce. Nakonec se ji zájemci dočkají až 27. dubna.

Disgaea 5 Complete

Disgaea 5 Complete je jednou z her, které byly potvrzeny už při prvním představení konzole Switch. Na tiskové konferenci společnosti NIS America bylo uvedeno datum vydání, které u nás připadlo na 26. května. Hra bude obsahovat jak původní japonský, tak i anglický dabing a titulky v angličtině a francouzštině.

NIS America ve svém obchodě nabízí předobjednávku limitované edice s kopií hry (s měnitelným cover artem), dvoudiskovým soundtrackem s 30 skladbami, s art bookem v pevné vazbě, gumovým clipem na plakáty, sadu 10 odznáčků a voděodolnými plakáty Killia and Void Dark a Zeroken.

Disgaea 5 Complete je strategické RPG, viděné z over-the-top pohledu. Vůbec poprvé bude tento titul na nějaké přenosné konzoli. Hra obsahuje všech osm bonusových scénářů, čtveřici fanoušky oblíbených postav a tři další třídy, které byly původně vydány pro PlayStation 4 (Disgaea 5: Alliance of Vengeance) formou DLC.

Disgaea 5 Complete vypráví příběh pomsty a vzpoury. Objevil se totiž nový a hrozivý Overlord jménem Void Darks, který se chystá zotročit velké množství Netherworldů. A Killia, mladý démon, mu měl stát až do konce jeho vlády po boku. Ale Killia se postaví proti a vy mu musíte pomoci vést na cestě za pomstou, jeho houževnatou armádu rebelů.

Tokyo Tattoo Girls

Úplně novým titulem, který NIS America o víkendu představili, je Tokio Tattoo Girls od studia Sushi Typhoon. V Evropě vyjde letos v létě pro PS Vitu a přes Steam na PC, ale prozatím netušíme, jestli bude pro Vitu dostupná krabicová verze.

Hra Tokyo Tattoo Girls se odehrává po velkém neštěstí, které postihlo Tokio. Někteří z přeživších se ale najednou stávají velmi mocnými. Tuto sílu získávají prostřednictvím barevných tetování. Město je bohužel úplně odříznuto od venkovního světla a jeho obyvatelé zůstanou izolováni od vnějšího světu.

Chcete-li ve městě nastolit mír, musíte získat nadvládu nad 23 okrsky, z nichž každý ovládá skupina známá jako Kumi. Kumi tvoří dohromady Unii a mezi lidmi se proslýchá, že je možné z devastovaného města utéct, ale pouze tomu, komu se podaří porazit všech 23 Kumi.

Culdcept Revolt

Další chystanou hrou je Culdcept Revolt pro 3DS. V Evropě má vyjít v krabičce i digitálně někdy letos v létě. Hru vyvinulo studio Omiyasoft a jde o karetní sběratelskou hru, která vyšla v Japonsku 6. července 2016. Titul nabídne hráčům klasické mechanismy deskových her, obohacené o rozsáhlé strategické možnosti díky více než 400 unikátních karet a několika možností, jak si vytvořit správný balíček.

Série Culdcept totiž slaví 20. výročí a tak tvůrci vytvořili další návykovou karetní hru, ale ve větším měřítku a se stovkami nových karet a vzrušujícím multiplayeru. Začnete jako Allen, nový rekrut u povstaleckých sil Free Bat a bojovat budete za svobodu proti tyranskému hraběti Kranissovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama