DLC Nova Covert Ops rozšíří příběh StarCraftu 2
StarCraft 2 Novinka DLC Nova Covert Ops rozšíří příběh StarCraftu 2

DLC Nova Covert Ops rozšíří příběh StarCraftu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

V průběhu příštího roku se dočkáme tří přídavků o třech misích, které se zaměří na příběh Novy po událostech Legacy of the Void <strong>+ Launch trailer Legacy of the Void</strong>.

Reklama

Mysleli jste si, že po vydání Legacy of the Void Blizzard udělá definitivní tečku za příběhem StarCraftu 2? Omyl. V průběhu příštího roku nás totiž čeká trojice DLC pod souhrnným názvem Nova Covert Ops.

Každý ze tří přídavků zahrne tři mise a jak už napovídá název, zaměří se na příběh Novy. To je ta sympatická slečna, která se mimo jiné dokáže zneviditelnit a kolem které se měla točit i dávno zrušená samostatná hra nazvaná StarCraft: Ghost. Nakonec si musela vystačit s výraznou úlohou v příběhu StarCraftu 2, knihou s názvem Nova a účastí v Heroes of the Storm.

Mise z přídavků se odehrávají po událostech Legacy of the Void a mají nabídnout nové herní mechaniky se zaměřením na systém vybavení Novy. Server Polygon nicméně uvádí, že nové prvky pravděpodobně neovlivní multiplayer. Ačkoliv to prý neznamená, že se online složka StarCraftu 2 nemůže dál vyvíjet.

První přídavek o třech misích dorazí na jaře příštího roku. Zbylé dva by měly vyjít nejpozději do začátku prosince 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama