DLC pro This War of Mine konečně také na PC
This War of Mine Novinka DLC pro This War of Mine konečně také na PC

DLC pro This War of Mine konečně také na PC

Petr Smejkal

Petr Smejkal

1

Bohužel, ale ani děti se válce nevyhnou. Pomozte jim přežít.

Reklama

11 bit studios včerejším dnem konečně vypustilo PC verzi DLC k válečnému dramatu This War of Mine (více v naší recenzi), které nese název The Little Ones. Díky novému přídavku si hráč bude moci na vlastní kůži okusit útrapy válečné doby ze zcela nové perspektivy: tedy v roli dítěte. V The Little Ones dostane hráč do vínku skupinu dospělých a dětí kdesi uprostřed válečného pekla, s nimiž se pokusí přežít. Jako vždy se strhne nemilosrdný zápas o holý život, o který se postará nedostatek potravin, léků a všudypřítomného nebezpečí. Díky datadisku si tak uvědomíme, že se válka netýká pouze dospělých, ale i dětí, jejichž smích a pláč bude všudypřítomný.

Ve světě This War of Mine: The Little Ones se střídá denní a noční cyklus, který hráče v jeho činnosti značně ovlivní. Zatímco se během dne zastaví odstřelování, hráč bude moci opustit svůj úkryt a věnovat se řemeslné a obchodní činnosti, kdežto v nočních hodinách se pokusíte splnit nějakou misi.

Nové DLC je inspirováno skutečnými událostmi, přičemž na řadu přijde výroba zbraní, alkoholu, postelí, kamen a dalších věcí, které vám umožní ve válkou zbídačeném městě přežít. Zajímavé také je, že vaše rozhodnutí ovlivní další vývoj hry.

This War of Mine: The Little Ones si můžete koupit na Steamu za 9 euro, tedy za necelých 250,- Kč. Snad bychom ještě dodali, že jeden dolar z každé zakoupené hry putuje na konto válkou postižených dětí. Více prozradí aktuální trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama