Do bety Secret World se registrovalo 500k hráčů
Novinka Do bety Secret World se registrovalo 500k hráčů

Do bety Secret World se registrovalo 500k hráčů

Michal Burian

Michal Burian

2

Společnost Funcom oznámila, že do uzavřeného betatestu MMO titulu The Secret World se registrovalo více než 500 000 hráčů.

Reklama

Registrace do uzavřené bety odstartovaly na začátku srpna aktuálního kalendářního roku. Není tedy divu, že Trond Arne, šéf firmy, je "nadšen" a "hrdý" na zájem, jenž hráči projevili.

"Zájem hráčů o přístup do uzavřené bety The Secret World je větší než v případě Age of Conan," řekl Arne.

"Očekáváme, že se zájem hráčů v následujících měsících ještě zvedne, budeme pro ně mít otevřenou betu a následně samotný start titulu."

The Secret World je masivně multiplayerový RPG titul, který nabídne tajemný příběh odehrávající se v našem světě, v němž se začíná znovu probouzet starověké zlo. To dříve vytvářelo kultury a zmínky o něm jsou skryty ve všech pohádkách, mytologii i historii. Zlo způsobí, že se po celém světě začnou potulovat zmutovaná monstra, upíři či polobohové, kteří chtějí nadvládu nad Zemí. Lidé však nevidí všechny paranormální jevy, tedy až na samotného hlavního hrdinu a několik dalších zasvěcených, jež se vydávají spasit svět – New York, Novou Anglii, Egypt či Soulu.

Plná verze hry pro PC vyjde v dubnu příštího roku. V plánu je také Xbox 360 verze, která prozatím nemá stanoveno datum vydání.

Přečtete si náš dnešní speciál o The Secret World.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama