Do Diabla 3 se blíží zásadní patch s novým obsahem
Diablo 3 Novinka Do Diabla 3 se blíží zásadní patch s novým obsahem

Do Diabla 3 se blíží zásadní patch s novým obsahem

Michal Burian

Michal Burian

39

Ostrov Greyhollow, nové příšery, události, dungeony a bonusové oblasti.

Reklama

V průběhu tohoto týdne pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze Diabla III vyjde velmi zásadní patch. Jeho obsahem nebudou pouze obligátní opravy, ale zejména nový obsah.

Aktualizace 2.4 přidá do Diabla 3 ostrov Greyhollow, který naleznete v Adventure Mode. Na ostrov se vydáte se svým hrdinou. Lokalita postrádá civilizovaný život, místo něho na něm naleznete všelijaké druhy nových nepřátel. „Začnete prozkoumávat ostrov a postupně odhalovat tajemství z deníků a událostí, na které narazíte,“ píše Blizzard na blogu a dodává, že záleží na každém hráči, jak nový příběh na tajemném ostrově skončí. Bude záležet na volbách každého dobrodruha. Buď můžete prozkoumat každý kout a získat spoustu nových předmětů nebo rychle vším proplout. Jsem si jist, že většina hráčů si vybere první možnost.

Ostrov Greyhollow byl kdysi centrem velké a vyspělé říše. Jednoho dne se ale vše zhroutilo, obyvatelé buď uprchli, nebo se jim stalo něco hrozného. Ostrov je dnes podle mnohých proklet. Dle Blizzardu ho nalezneme několik kilometrů od pobřeží Westmarchu a vývojáři se inspirovali severozápadním pobřežím Severní Ameriky. Konkrétně místem, které je známo jako hřbitov Pacifiku - potopilo se tam mnoho lodí.

Připravit se máte rovněž na nová monstra, události, dungeony a bonusové oblasti, kde lze nalézt nové a zajímavé předměty. Navíc dojde k rozšíření dvou existujících oblastí v Adventure Mode - Eternal Woods v Ruins of Sescheron a Royal Quarters v Leoric’s Manor. Patch byl dlouhou dobu v testování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama