Do Marvel's Avengers v budoucnu přibude další hrdinka
Novinka Do Marvel's Avengers v budoucnu přibude další hrdinka

Do Marvel's Avengers v budoucnu přibude další hrdinka

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se dočkají "něžnější" verze Thora.

Reklama

Autoři se ze všech sil snaží, aby akci Marvel's Avengers udrželi nějakým způsobem na živu, kdy relativně nedávno do hry dorazil patch 2.3, který udělal několik změn v rámci jednotlivých misí i odměn.

A právě na odměny se bude zaměřovat i chystaná květnová aktualizace 2.4, v níž si autoři dávají za úkol, aby hráči měli lepší pocity z odměn, které získají v pravidelných eventech. To v praxi tedy bude znamenat, že tyto eventy budou nabízet větší variabilitu odměn, přičemž třeba z "meta cílů" budete získávat vybavení s vyšším power levelem. Specifičtější změny budou představeny už brzo.

Nicméně po tomto updatu se chystá další, tentokrát s označením 2.5, který do hry přidá novou hratelnou postavu. A tou bude Jane Foster, tedy ženská verze Thora, která se objeví i třeba ve snímku Thor: Láska jako hrom.

Její schopnosti pak budou podobné těm, které má klasický Thor, avšak zároveň má nabídnout dostatek elementů, jež ji udělají unikátní.

Nicméně když už jsme se bavili o těch eventech, tak ve hře aktuálně do 28. dubna probíhá jeden, jehož jméno je The Corrupted Vibranium.

Marvel's Avengers naleznete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Titul je dostupný v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama