Podpora pro Marvel's Avengers skončí v září
Novinka Podpora pro Marvel's Avengers skončí v září

Podpora pro Marvel's Avengers skončí v září

Jan Urbančík

Jan Urbančík

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři se přesouvají na další projekty, Tomb Raider má být představen ještě letos.

Reklama

Marvel's Avengers, hra od bezpochyby talentovaného studia Crystal Dynamics, která však úplně nenaplnila očekávání a reakce byly spíš smíšené. Vzhledem k tomu všemu je docela s podivem, že i po dvou a půl letech tento live-serivce titul stále funguje a obsah příbývá. A taky už tomu nebude dlouho. Vývoj totiž bude brzy ukončen.

Nejprve to tvrdil novinář Miller Ross pro magazín Exputer s odvoláním na zdroje blízké Crystal Dynamics. Podle něj bylo ukončení podpory původně naplánováno až na druhou polovinu tohoto roku, ale nakonec se vše trochu uspíšilo, oznámení mělo přijít už příští týden. Zdá se však, že si studio po tomto článku pospíšilo ještě víc, protože v pátek, krátce před půlnocí, byl konec podpory oficiálně oznámen.

Po 31. březnu už nebude přidán žádný nový obsah, oficiální podpora pak úplně skončí 30. září tohoto roku, kdy se hra zároveň přestane prodávat. Kampaň i multiplayer však budou nadále pro majitele titulu k dispozici. Společně s ukončením podpory se také zruší herní obchod, kde už nepůjdou koupit předměty za reálné peníze, vývojáři dají všechno k dispozici zdarma pro stávající hráče. Neutracené kredity pak převedou na jiné měny.

Přepočet zůstatku kreditů na další měny
Přepočet zůstatku kreditů na další měny

Už tak malý tým pracující na umírajícím titulu se tak přesune na zbylé dva projekty – reboot Perfect Dark, jenž vzniká pod taktovkou The Initiative, a nový díl dobrodružné série Tomb Raider, který vydá Amazon. Právě vývoj druhé zmíněné hry už je podle Rosse v plném proudu a plnohodnotného představení se prý dočkáme ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama