Novinka Nováček pro Marvel’s Avengers přichází s ukázkou svých schopností

Nováček pro Marvel’s Avengers přichází s ukázkou svých schopností

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kapitánův nejlepší kamarád to umí roztočit.

Reklama

Marvel’s Avengers je hrou, která neměla úplně jednoduchý start. Dalo by se říci, že se moc nevyvedla. Postav nebylo dostatek a samotná hratelnost taktéž nepředstavovala nic, kvůli čemu by si tento kousek hráč dlouhodobě zapamatoval. Studio to však nevzdalo, a i po nepříliš pozitivním přijetí své dílo obohacovalo o nové hrdiny. Nejnovějším přírůstkem do slušné plejády tvořené jedenácti postavami, se má stát Bucky Burnes, jehož většina fanoušků komiksů zná primárně pod jeho hrdinským jménem Winter Soldier.

Nováček pro Marvel’s Avengers přichází s ukázkou svých schopností

Známo je o tomto drsném vysloužilci aktuálně už relativně hodně. Jednat se bude o kontaktního hrdinu, který se nebude bát do toho praštit svou ocelovou pěstí. Jeho bojová zdatnost bude do jisté míry stát na tom, že jeho tělo je schopné ho v rámci defenzivy podpořit v případě, že efektivně vykrývá nepřátelské útoky. Ve škále jeho výstroje nebude scházet ani puška disponující různými schopnostmi.

V případě, že bitva v Marvel’s Avengers nepůjde podle vašich představ, nic vám nebude bránit v tom, přepnout Buckyho do berseker módu a udělat z něj stroj na rychlá zabití operující vedle bionické ruky taktéž řádně nabroušeným nožem. Formát jakým za něj budete likvidovat své protivníky, má být však zcela na vás, protože jeho výstroj vám nabídne možnost střídání kontaktního a střeleckého stylu. Tento nováček dorazí do hry už 29. listopadu, kdy bude dostupný ve více kosmetických formách, o nichž si můžete přečíst více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama