Do Mordoru v Lord of the Rings Online se podíváme 31. července
Novinka Do Mordoru v Lord of the Rings Online se podíváme 31. července

Do Mordoru v Lord of the Rings Online se podíváme 31. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Šestý datadisk slibuje nové prostředí, úkoly nebo herní prvky.

Reklama

Byly doby, kdy MMORPG Lord of the Rings Online patřilo mezi nejvýraznější tituly svého žánru. Ty časy jsou dávno pryč, ale i tak hra nadále žije, jak dokazuje i vývoj dalšího, v pořadí šestého datadisku, který nese prostý název Mordor. A jak asi tušíte, díky němu se konečně podíváte do temné a bezútěšné země Mordor, které vládne temný pán Sauron.

Lord of the Rings Online: Mordor slibuje kromě nového prostředí i další herní prvky v čele se systémem spojenectví, více než 300 questů nebo navýšení maximální úrovně. V průběhu včerejšího dne přitom došlo na oznámení data vydání, které je stanoveno na 31. července letošního roku.

Lord of the Rings Online zkrátka i po deseti letech vývoje, přechodu ze systému měsíčních poplatků na free-to-play model a změně tvůrců žije. Jestli se ke hře chcete vrátit a navštívit Mordor, připravte si 39,99 amerických dolarů. To je totiž cena základní verze datadisku. V prodeji jsou ale také dvě speciální edice za 79,99 dolarů a 129,99 dolarů, které obsahují různý bonusový obsah.

Jestli chcete vidět obsah Mordoru v akci, můžete se podívat třeba na několik týdnů starý záznam streamu tvůrců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama