Doctor Who: The Eternity Clock oficiálně
Novinka Doctor Who: The Eternity Clock oficiálně

Doctor Who: The Eternity Clock oficiálně

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Po několikadenních domněnkách postupuje oficiální informace. Další díl herní série Doctor Who je ve vývoji <strong>+ debutový teaser</strong>.

Reklama

Informace pramení od samotné společnosti BBC, která fanouškům slibuje návrat ve velkém stylu. Doctor Who se tentokrát potká s tím největším zlem, které ho donutí cestovat napříč časem a řešit záhady, které zachrání lidstvo.

Titul má na svědomí studio Supermassive Games, které se podílelo především na projektech s pohybovým ovládáním PS Move a spolupracovalo s Media Molecule na hře Little Big Planet. Hra má podle tvůrců nabídnout hráčům zážitek z cestování napříč časem a především opravdový systém následků, který je v podobné oblasti nezbytný.

Do hry se vrací herci Matt Smith i Alex Kingston, kteří přislíbili plnou spolupráci na projektu a scénář si berou na paškál pisálci z BBC Wales, takže se můžeme těšit na trefnou adaptaci oblíbeného seriálu.

Doctor Who: The Eternity Clock se zatím plánuje na začátek příštího roku pro PC, PS3 a PSV. Více informací budeme moci v brzké době najít na oficiálním Twitteru hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama