Don't Starve ztroskotá na ostrově
Novinka Don't Starve ztroskotá na ostrově

Don't Starve ztroskotá na ostrově

Michal Burian

Michal Burian

4

Hlavním úkolem bude najít potravu, abyste neumřeli hlady.

Reklama

Don't Starve: Shipwrecked, druhá expanze indie survival hitu Don't Starve, bude v rámci předběžného přístupu na Steamu spuštěna 1. prosince letošního roku. Vývojáři slibují, že v tento den bude přídavek plně hratelný. Hráči se akorát musejí připravit na to, že při hraní mohou narazit na menší i větší chybky, stejně tak na menší míru obsahu. Vše bude postupně a hlavně pravidelně vylepšováno a doplňováno.

Hlavní hrdina Wilson se v Shipwrecked vydá na moře. Ztroskotá na zdánlivě opuštěném ostrově, kde bude muset přežít. Hlavní bude, aby neumřel hlady. Těšit se můžete na nové prostředí, dosud neviděná zvířata, biomy a na mnoho dalších zajímavostí. Pochopitelně nebudou chybět ani různé pasti a nástrahy, které vás usmrtí.

Pro hraní Don't Starve: Shipwrecked stačí vlastnit původní hru, nemusíte si kupovat první expanzi pojmenovanou Reign of Giants. Pokud ale vlastníte Reign of Giants, budete moci využít předměty a další věci.

Společnosti Capybara Games a Klei zatím nemají v plánu vydat Shipwrecked na konzole. Lze ale očekávat, že k tomu později dojde. Early Access berou jako možnost zapojit do vývoje komunitu, která pomohla i u původního Don't Starve a rozšíření Reign of Giants.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama