DriveClub čekají v únoru změny a nový obsah
Driveclub Novinka DriveClub čekají v únoru změny a nový obsah

DriveClub čekají v únoru změny a nový obsah

Michal Burian

Michal Burian

5

Únorovými aktualizacemi vás provedete nový trailer.

Reklama

Evolution Studios na aktuální měsíc chystají spoustu změn a nový obsah. Aby se hráči v jednotlivých novinkách lépe orientovali, rozhodli se vývojáři vydat speciální trailer.

Tím hlavním v únoru bude nová aktualizace s multiplayerovým módem Team Time Trial, novou tratí Kobago v Japonsku s dvěma variacemi a změny, které by hru měly celkově vylepšit. Všechny dodatečné Tours budou mít jiné požadavky pro progres: do druhé části vám nově bude stačit 8 hvězd (dříve 12) a k odemknutí finálního šampionátu 22 hvězd (dříve 27).

Před každým eventem si budete moci vybrat tovární lak, zapnout si otáčkoměr při jízdě s pohledem z kokpitu, snáze/dříve podřaďovat, s kamerou z třetí osoby budou dešťové kapky z kamery/obrazovky rychleji mizet a hlavně dojde ke změně v multiplayeru. Pokud vám vadilo, že vás jiný hráč nepříjemně blokoval, tak po updatu by se z něho měl stát na chvilku duch, abyste ho mohli snáze předjet.

Krom toho bude aktualizace obsahovat opravu řady drobných chyb, zlepší výkon a trofeje Contender a Unbeatable bude možné získat i v moment, kdy event skončí a vy zrovna nebudete online.

24. a 26. února se na PlayStation Store objeví nová DLC, která přinesou zdarma vozidlo VUHL 05. Dále DOWNFORCE Expansion Pack pro prémium/Season Pass. Jeho obsahem bude Ferrari F50, Chevrolet Corvette Z06 Centennial Edition, SRT Viper GTS, Koenigsegg One:1 a Jaguar F-Type R Coupé.

Placený Midnight Tour Pack potom obsáhne 11 nových eventů a 5 nových trofejí a závěrem tu máme dva nové livery packy, taktéž placené.

Evolution Studios nadále pracují na vylepšení serverů, aby mohla vyjít ořezaná PS Plus edice DriveClub a mobilní aplikace. Lepší servery jim umožní rovněž přidat soukromé místnosti, kde budete moci závodit online s vybranými kamarády. Již brzy můžete očekávat Replaye, které jsou v závěrečné fázi testování, stejně tak nová hodnocení po dosažení levelu 50, změny v získávání bodů za driftování, aby byl odměněn hráč, který má nad vozem kontrolu a dokáže ho udržet na trati v zónách, a samozřejmě dojde i na nová vozidla a další novinky. Ty se budou odvíjet od přání hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama