DriveClub dostal zdarma pět nových tratí a vylepšil se
Driveclub Novinka DriveClub dostal zdarma pět nových tratí a vylepšil se

DriveClub dostal zdarma pět nových tratí a vylepšil se

Michal Burian

Michal Burian

6

Podívejte se zdarma do Japonska.

Reklama

Dnes odpoledne vyšla nová bezplatná aktualizace pro DriveClub. Má 5,87 GB a její součástí je hlavně pět nových tratí zasazených do Japonska. Po stažení bezplatného patche můžete začít lámat rekordy na tratích Nakasendo (dvě varianty), Lake Shoji (dvě varianty), Asagiri Hills Racetrack (tři varianty), Takahagi Hills (dvě varianty) a Goshodaira (dvě varianty).

Krom toho došlo ke zlepšení vizuálních efektů při klimatických změnách, včetně duhy a mlhy. Umělá inteligence by se po nainstalování aktualizace měla chovat více realisticky. Byla změněna rychlost stěračů a také došlo k opravě několika drobných chyb, stejně tak zlepšení výkonu apod.

V hlavním menu DriveClub naleznete odkaz na PlayStation Store a při závodě si můžete nastavit pravidla. Další změny se týkají Photo Mode. Kupříkladu vám vývojáři umožnili trvale skrýt ovládací prvky při pohybu fotoaparátu a můžete odstranit nečistoty.

Poslední lednový týden dojde k dalším novinkám. Hra se bude připravovat na příchod bezplatného automobilu Icona Vulcano a balíčku Apex Car. Ten bude za peníze a obsáhne pět nových aut: Enzo Ferrari, Caterham R500 Superlight, Chevrolet Corvette ZR1 Centennial Edition, McLaren 650S Coupe a Jaguar C-X75 Prototype Edition, 11 nových eventů a 5 trofejí.

V lednu by rovněž mělo dojít k uvedení Sakura Tour packu. Ten taktéž nabídne 11 eventů a 5 trofejí. A nakonec podpora pro dva livery packy, premiéru budou mít také v lednu. Každé balení přidá 5 nových vzorů pro vaše vozy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama