DriveClub rozšířil bezplatný update o LaFerrari a 11 eventů
Driveclub Novinka DriveClub rozšířil bezplatný update o LaFerrari a 11 eventů

DriveClub rozšířil bezplatný update o LaFerrari a 11 eventů

Michal Burian

Michal Burian

30

To stále není vše, v bezplatné aktualizaci je toho mnohem víc. Navíc odhalen obsah v nových DLC. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

(Původně vydáno: Úterý 21.4.2015 13:43) Během dnešního odpoledne vyjde na PlayStation Network bezplatná aktualizace DriveClub, která hru rozšíří o nový automobil a pochopitelně i závody. Konkrétně se budete moci projet v slibovaném Ferrari LaFerrari a užívat si nový obsah Startline Tour. Ten zahrnuje 11 eventů a 45 objektů.

Pokud se vám zdá, že je toho málo, tak součástí updatu je i replay v multiplayeru, nové nastavení zvuku, kdy můžete přepínat zvuk mezi vnější a vnitřním zvukem vozu, a nové možnosti pro nastavení závodů.

Krom toho všeho ještě aktualizace připravuje hru na příchod chystaných dodatečných balíčků. I kvůli tomu má 2,69 GB. DLCčka vyjdou 28. dubna (v Evropě o den později) a přinesou kupříkladu Turbocharged Expansion Pack s vozy Ferrari F40, Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, Jaguar XKR-S Coupé a Volkswagen Design Vision GT a 11 novými eventy a 5 trofejemi. Dále Evolution Tour Pack s dalšími 12 eventy.

O slibované PS Plus edici DriveClub jsme se stále nedozvěděli nic nového. Pořád platí, že je v plánu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama