Druhá kapitola StarCraftu 2 se začíná rýsovat
StarCraft Novinka Druhá kapitola StarCraftu 2 se začíná rýsovat

Druhá kapitola StarCraftu 2 se začíná rýsovat

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Rob Pardo z Blizzardu se svěřil v rozhovoru pro MTV, že na druhé kapitole ságy StarCraft 2 – Heart of the Swarm – teprve nyní začínají pořádné práce a vývoj jde kupředu, jak má.

Reklama

„Nyní, když jsme pustili do prodeje Wings of Liberty, už začínáme vážně uvažovat a vyvíjet Heart of the Swarm,“ řekl Pardo. „Vždycky jsme měli hodně nápadů a různých návrhů, opravdové práce a vývoj ale začíná až teď. Zatím je brzy předpokládat, kdy budeme hotovi, snažíme se však pracovat, jak jen to jde.“

Kampaň StarCraftu 2 byla již od začátku rozdělena na tři části. První, jenž nese název Wings of Liberty, se právě nyní dostala do prodeje a sklízí šílený úspěch. Druhá, Heart of the Swarm, je nyní ve vývoji a má se dívat na konflikt ze strany slizkých Zergů. Nakonec třetí a závěrečná, Legacy of the Void, bude patřit Protossům. O ní ale nevíme zhola nic.

„Z pohledu singleplayeru se bude jednat o pokračování, další díly. Hráči dostanou slušnou nadílku herního obsahu,“ dodal Pardo. „Multiplayerová část už se pak bude představovat spíše jako přídavek a má doplňovat původní zážitek. Nové rasy či velké změny tedy neočekávejte.“

Už se nemůžeme dočkat. StarCraft 2: Wings of Liberty vyšel 27.července letošního roku na PC a smetl všechny hráče i kritiky. U nás si můžete přečíst jak obsáhlou recenzi, tak prohlédnout videorecenzi ve speciální sekci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama