Duchovní nástupce Road Rash je na Kickstarteru
Road Redemption Novinka Duchovní nástupce Road Rash je na Kickstarteru

Duchovní nástupce Road Rash je na Kickstarteru

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Pokud patříte mezi fanoušky klasických arkádových a řádně krvavých závodů Road Rash, máme pro vás skvělou zprávu. Chystá se pokračování a vy se na tom můžete podílet.

Reklama

Jak je v současné době již zvykem, menší nezávislá studia proklamují své projekty skrze portál Kickstarter, který pomáhá i v tomto případě. Duchovního nástupce jménem Road Redemption bude mít na svědomí studio DarkSeas Games, a rozhodně se nejedná o žádné čajíčky. Vývojáři se podíleli na takových peckách, jako je God of War 3, Dark Age of Camelot či sérii NBA 2K a byli součástí společností Sega, Gameloft, Sony, Eidos a dalších.

Road Redemption má navázat na úspěšnou arkádu z platforem Sega Genesis a Nintendo 64, kdy jste se vžili do role motorkáře a běsnili během závodů na silnicích po celém světě. Hra nás zavede do mnoha světových lokací a kromě umu v zatáčkách budeme muset předvést i řádně tvrdé lokty. Esencí série jsou totiž krvavé boje přímo za jízdy, které nebudou chybět ani zde. Samozřejmostí bude i akční multiplayer.

Titul je v současné době v alfa fázi a k dispozici je video, prezentující přibližnou podobu hry. Na oficiálních stránkách Kickstarter nás tvůrci prosí o celkem 160 tisíc dolarů, což ve srovnání s ostatními projekty není zas tak velká suma. Navíc se můžeme těšit na originální dárky v případě, že se rozhodnete přispět.

Road Redemption je připravován na červenec roku 2014 pro PC. O ostatních platformách zatím řeč nepadla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama