Na motorkářskou akci Road Redemption si počkáme do poloviny října
Road Redemption Novinka Na motorkářskou akci Road Redemption si počkáme do poloviny října

Na motorkářskou akci Road Redemption si počkáme do poloviny října

Michal Burian

Michal Burian

10

Původně měla být hra dokončena v létě, nakonec v předběžném přístupu zůstane o něco déle.

Reklama

18. září 2014 se v předběžném přístupu na Steamu objevily motorkářské závody Road Redemption, které se inspirovaly u populárního titulu Road Rash. Původně mělo být Road Redemption dokončeno v létě letošního roku. Vývojáři si ale berou čas navíc a plná verze dorazí 15. října na PC a Mac. Konzolové PS4 a Xbox One verze budou následovat v lednu 2017.

Lidé z PixelDash Studios tvrdí, že po přechodu na aktuální generaci hardwaru nabídne hra lepší fyziku, umělou inteligenci a samozřejmě také grafiku, včetně detailních motorek.

V Road Redemption se stanete členem motorkářského gangu, který se vydá na výpravu. Jejich cílem je projet válkou sužované Spojené státy. Autoři se dušují, že vás čeká nebezpečná cesta zahrnující tisíce čtverečních kilometrů s odlišnou atmosférou i prostředím. Jinak je samozřejmostí on-line i lokální multiplayer a split-screen až pro čtyři hráče.

V early access fázi na Steamu získává hra převážně velmi kladné recenze. Pokud vás zaujala, můžete si ji do 4. července koupit za necelých 12 euro. V předběžném přístupu se prodalo 100 tisíc kusů. Na Kickstarteru vývojáři v květnu 2013 vybrali 173 804 dolarů. V té době slibovali dokončit Road Redemption v srpnu 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama