Důležitý patch přidává do inFamous hned 19 misí
Infamous: Second Son Novinka Důležitý patch přidává do inFamous hned 19 misí

Důležitý patch přidává do inFamous hned 19 misí

Michal Burian

Michal Burian

12

Pokud si ho nenainstalujete, připravíte se o rovných pět hodin hraní.

Reklama

Vývojáři ze Sucker Punkch při vývoji inFamous: Second Son zřejmě nestíhali a společnost Sony už nechtěla dobrodružství s Delsinem odkládat. Rozhodli se dát na Blu-ray disk co měli, aby stihli uzávěrku a hra mohla vyjít zítra 21. března.

Během certifikace a lisování dokončili zbytek věcí a ty servírují prostřednictvím patche, který bude zítra vypuštěn na PlayStation Network. Všichni majitelé inFamous: Second Son by si ho měli stáhnout, jinak se ochudí o 19 misí z příběhové části Paper Trail s celkovou herní délkou čítající pět hodiny. Obsah byl vyvinut ve spolupráci ARG company 42 Entertainment a po dobu šesti týdnu se na webu enjoyyourpower.com bude každý týden objevovat nový herní obsah a detaily o příběhu.

Hraní ještě prodlouží Cole’s Legacy Content Pack, jenž je zdarma pro všechny, kteří si nové inFamous předobjednali, o událostech, které se staly po skončení inFamous 2.

Aktualizace rovněž vyladí souboje s bossy, budou obtížnější, zábavnější a dynamičtější. Dále vybalancuje tři úrovně obtížností, kdy normální bude o něco obtížnější, Expert bude zábavnější a Karma má nabídnout delší zábavu.

Vylepšen má být výkon enginu, navýšena bude hustota provozu ve městě a dokonce se 300 MB patch zaměří i na zlepšení grafiky.

Pokud jste si předobjednali inFamous: Second Son nebo si ho plánujete koupit, tak si rozhodně patch nezapomeňte stáhnout, ať se nepřipravíte o další obsah. Dnešní recenze inFamous: Second Son byla vytvořena při hraní s výše zmíněných patchem, měli jsme ho k dispozici o týden dřív.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama