Dvě letos vydané AAA hry obdržely českou lokalizaci
Dead Space Novinka Dvě letos vydané AAA hry obdržely českou lokalizaci

Dvě letos vydané AAA hry obdržely českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

Známá fanouškovská skupina vydala dvě nové češtiny.

Reklama

Známý překladatelský tým Lokalizace.net zveřejnil prostřednictvím Facebooku několik novinek, které se týkají českých lokalizací. V první řadě došlo k vydaní plné verze češtiny pro Resident Evil 4 Remake, která byla od srpna ve formě bety k dispozici přispěvatelům. Nyní si již překlad mohou na stránkách Lokalizace.net stáhnout zdarma všichni hráči.

Druhou novinkou je vydání testovací verze překladu pro Dead Space Remake, který je nově k dispozici všem testerům. Třetí oznámení se týká překladu postapokalyptického CRPG Wasteland 3, který se dle slov autorů naplno rozběhl. Níže si můžete přečíst kompletní vyjádření od týmu Lokalizace.net.

„Dobré odpoledne všem fanouškům, naše skupina právě vydala plnou verzi naší češtiny do hry Resident Evil 4 Remake. Je volně ke stažení z našeho managera a také současně byla provedena aktualizace na včerejší verzi hry. Ale pozor, nekončíme.. Naše grupa také připravila testovací lokalizaci do hry Dead Space 1 Remake, která bude dostupná všem testerů nejpozději od zítřejšího večera. A ještě jedna dobrá zpráva. Naplno se nám rozjel test Wastelandu 3, který v současné době probíhá. Neuvádíme žádné datum nebo termíny, ale věříme, že to nebude už dlouho trvat a bude k dispozici velice brzo. Děkujeme za pozornost. Váš tým Lokalizace.net.“
Dvě letos vydané AAA hry obdržely českou lokalizaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama