E3: Premiérové screeny z inFamous 2 září elektřinou
inFamous Novinka E3: Premiérové screeny z inFamous 2 září elektřinou

E3: Premiérové screeny z inFamous 2 září elektřinou

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Sony se rozhodlo rozzářit výstavu E3 ještě více a po debutovém traileru na druhý díl sci-fi akce inFamous nabízí i premiérové screenshoty ze hry, které lákají nejen fešným sestřihem hlavního hrdiny.

Reklama

Pokud se také divíte, co že se to stalo s hlavním protagonistou oproti prvnímu dílu, pak vězte, že byl jeho vzhled kompletně překopán díky Ericovi Ladinovi z tv seriálu Generation Kill, který pro hlavní postavu dělá motion-capturing a propůjčuje svůj hlas.

„Najmuli jsme si nového herce hlavně protože jsme dělali akci i audio stránku najednou,“ řekl herní ředitel Nate Fox v rozhovoru. „Starý Cole byl využit pouze hlasově a jelikož jsme s druhým dílem začínali ve stejnou dobu i s motion-capturingem, potřebovali jsme někoho, kdo se na tu roli hodí jak fyzicky, tak hlasově.“

Dalším důvodem, proč prý v prvním dílu neměl Cole vlasy byla nejistota týmu, že dokáží správně zrenderovat jejich strukturu. Nyní to je díky nejnovějším technologiím možné, a tak Coleovi vlaje ve větru pěkná fasáda. O tom se můžete přesvědčit i níže v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama