EA dnes spouští Origin Access Premier
Novinka EA dnes spouští Origin Access Premier

EA dnes spouští Origin Access Premier

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC

Za 2600 Kč na rok si zahrajete každou novou hru od EA. Taková obdoba Xbox Game Passu od Microsoftu.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes na Originu pro počítače spustí novou službu. Origin Access Premier umožní všem předplatitelům zahrát si každou hru od EA za cenu 100 euro za rok (přibližně 2600 korun) nebo 15 euro za měsíc (cca 385 korun).

Ano, nejde o malé peníze. Nabídka her tedy musí stát za to. V případě Origin Access Premier získáte neomezený přístup k více než stovce starších her od EA a jejich partnerů. V seznamu je kupříkladu Batman: Arkham Asylum, Inside, The Witness, Cities Skylines, Mad Max nebo Prison Architect. Dále 10% slevu na nákup v rámci Originu a hlavně všechny budoucí novinky Electronic Arts, a to bez omezení, v plné verzi. Jako první to bude Madden NFL 19. Poté FIFA 19, Battlefield V a v příštím roce i Anthem z dílny studia BioWare.

Pokud o tuto rozšířenou službu v rámci Originu nemáte zájem a vyhovoval vám předchozí Origin Access, tak ten bude zachován pod označením Basic. Cena se také nezměnila: 3,99 euro na měsíc (128 korun) a 24,99 euro na rok (640 korun).

Zároveň s příchodem Origin Access Premier ruší vydavatel On the House program na Originu, kde jednou za měsíc byla po omezenou dobu zdarma nějaká hra, případně dodatečný obsah. Naposledy šlo o Peggle. V současné době není známo, zda On the House bude v budoucnu opět spuštěn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama