S Origin Access Premier za 2600 Kč na rok si zahrajete každou novou hru od EA
Novinka S Origin Access Premier za 2600 Kč na rok si zahrajete každou novou hru od EA

S Origin Access Premier za 2600 Kč na rok si zahrajete každou novou hru od EA

Michal Burian

Michal Burian

25
Platformy Windows PC

Počínaje FIFA 19 a Madden NFL 19.

Reklama

Electronic Arts jdou ve stopách Xbox Game Passu od Microsoftu. Společnost stojící za hrami jako je Battlefield, Star Wars, Titanfall, FIFA, Need for Speed nebo The Sims oznámila chystaný Origin Access Premier, který předplatitelům umožní si zahrát všechny nové EA hry, jakmile vyjdou. A to bez omezení, ať už časového nebo obsahového. Jednoduše získáte plnou verzi.

Origin Access Premier je určen pro PC a bude k dispozici později v letošním roce. Prvními hrami bude Madden NFL 19 (ano, skutečně vyjde na PC - více níže). Poté FIFA 19, Battlefield V nebo Anthem. Na bližší informace, včetně ceny předplatného si musíme počkat.

EA tvrdí, že jde o další stupeň účtu Origin Access. Za 15 dolarů/euro (385 Kč) měsíčně (nebo 100 dolarů/euro - 2570 Kč) ročně získáte přístup k více než stovce her na PC. Krom EA her jsou v nabídne i hry od jiných vydavatelů, například Batman: Arkham Asylum, INSIDE nebo The Witness.

Klasický Origin Access s přístupem ke starším hrám a k časově omezenému vyzkoušení novinek stojí 3,99 euro na měsíc (24,99 euro na rok).

Madden NFL 19 vyjde 10. srpna letošního roku nejen na konzole PlayStation 4 a Xbox One, ale nově také na PC, což je od EA překvapení. To by se mohla vrátit na počítače i série NHL. Spousta hráčů by byla nadšena. Zatím si ale musíme vystačit pouze s Madden NFL 19, ale šance tady je, když EA spustí Origin Access Premier. Teď už k traileru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama