Editoru map v Overwatch brání technické problémy
Overwatch Novinka Editoru map v Overwatch brání technické problémy

Editoru map v Overwatch brání technické problémy

Michal Burian

Michal Burian

4

Blizzard se ale myšlenky nevzdává a jednoho dne by chtěl editor map v této online střílečce.

Reklama

Multiplayerová střílečka Overwatch od Blizzardu je hodně populární. Vývojáři svůj nový poklad postupně rozšiřují, například dnes se do hry dostane nový hrdina. Jde o Orisu, tank s novými schopnosti a zbraněmi. Jedno ale hře stále chybí, je to pořádný počet map, na kterých probíhají bitvy. Blizzard si je nedostatku vědom, vše by mohl vyřešit editor map, ovšem tomu brání technické problémy.

Jeff Kaplan se o editoru map rozpovídal na fóru Battle.net, kde komunitě vzkázal, že nad editorem přemýšlejí a chtějí ho do Overwatch v budoucnu přidat. Nějaký čas to ale bude trvat, nejprve musí tým vyřešit technické problémy, které souvisejí s úplně novým enginem, na kterém Overwatch běží.

„Editor map máme v našem dlouhodobém plánu. Před námi je ale mnoho výzev a velmi dlouhá cesta než editor bude dostupný pro veřejnost.“

Krom editoru map a postupném vyvažování hrdinů pracuje Blizzard ještě na řešení pro nahrávání a ukládání Play of the Games. Doposud je na PC zapotřebí expertní program, to by se ale do konce letošního léta mělo změnit, jak slíbil Kaplan.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama