Stellaris Novinka Europa Universalis IV a Stellaris dostanou další DLC

Europa Universalis IV a Stellaris dostanou další DLC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Povede se vývojářům získat si fanoušky zpět po nepovedeném rozšíření Leviathan?

Reklama

Ani po 8 letech od vydání grand strategie Europa Universalis IV nepřestává společnost Paradox Interactive vydávat další a další placená rozšíření. Švédská firma kvůli tomu dokonce loni ve Španělsku založila nové studio Paradox Tinto, jež se má do budoucna starat o celou značku Europa Universalis. Zatím má na kontě velmi neúspěšné DLC s názvem Leviathan, které vyšlo letos v dubnu a okamžitě se ocitlo pod zdrcující kritikou, především kvůli technickému stavu. I několik měsíců po vydání jde stále o nejhůř hodnocený produkt na Steamu, má pouze 9 % pozitivních recenzí.

Ani prvotní neúspěch ale vývojáře neodradil a nyní oznámili další rozšíření, jež nese název Origins. Zaměřuje se na judaismus a africké národy, které dostanou například nové mise, samozřejmě nebude chybět ani tematická hudba. Datum vydání je stanoveno na 11. listopadu, oficiální cenu zatím neznáme, ale na Steamu si můžete DLC přidat do seznamu přání.

Nelenila ani centrála Paradoxu ve švédském Stockholmu, společnost totiž oznámila nové DLC pro vesmírnou 4X strategii Stellaris. Nese název Aquatics Species Pack a jak už název napovídá, přinese do hry novou mimozemskou rasu. U něj zatím neznáme cenu ani datum vydání. Stále však platí, že si rozšíření můžete přidat do wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama