Novinka Známe datum vydání rozšíření Leviathan pro Europa Universalis IV

Známe datum vydání rozšíření Leviathan pro Europa Universalis IV

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

DLC přinese do hry nové diplomatické možnosti a úpravy mapy.

Reklama

Nejnovější DLC pro grand strategii Europa Universalis IV nese název Leviathan a představeno bylo už před několika měsíci. Nyní však Paradox konečně oznámil to důležité, tedy datum vydání, přičemž byl spolu s ním vypuštěn také nový trailer. Hráči si budou muset počkat ještě necelý měsíc, rozšíření má totiž vyjít 27. dubna.

O tomto DLC jsme se zmiňovali už v souhrnu novinek z akce Paradox Insider, ale připomenu, že nabídne například nové diplomatické funkce a modely jednotek, úpravy mapy a kolonií.

Zároveň jde o první rozšíření, na kterém pracuje Paradox Tinto, což je španělská pobočka společnosti Paradox se sídlem v Barceloně. Právě ta by se měla o značku Europa Universalis starat i v budoucnu.

Cena zatím stanovena nebyla, DLC Leviathan si tak můžete pouze přidat do wishlistu. Pro nováčky v této hře, kteří by si rádi užili i starší rozšíření za co nejnižší cenu pak připomínám, že před pár týdny bylo spuštěno předplatné, díky němuž dostanete přístup ke všem DLC pro Europa Universalis IV za poplatek 5 dolarů měsíčně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama