EVE Online: Inferno s prvním patchem
Dust 514 Novinka EVE Online: Inferno s prvním patchem

EVE Online: Inferno s prvním patchem

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Tvůrčí celek CCP povýšil nejnovější rozšíření pro onlinovku EVE na verzi 1.1 a zbavil ho tak celé řady problémů.

Reklama

Hra by nyní měla být prostá nepříjemných bugů, stejně jako plná nového obsahu, který byl součástí opravného balíčku. K tomu se počítá kupříkladu znovu vylepšená grafika, či uniformy jednotlivých frakcí.

Kompletní seznam je jako vždycky k nalezení na oficiálních stránkách, přičemž nutno podotknout, že jde o solidní počteníčko.

Mimo to se CMO studia, Mike Reid, serveru GamesIndustry zmínil o tie-inu EVE, Dust 514, za který drtivá většina hráčů nikdy nezaplatí, což jim prý ale vůbec nevadí.

„Neočekáváme, že by velká část hráčů za Dust 514 platila. A ani to od nich vlastně nepotřebujeme,“ vysvětlil Reid. „Většina hráčů v takovýchto hrách nic neutrácí, ale i přesto je díky nim daná gamesa mnohem lepší.“

Podle Mika je F2P model na konzolích stále ještě tak trochu velkou neznámou a je proto výhodnější iniciovat přechod postupně, třeba nabízením speciálních balíčků jako je Mercenary Pack za necelých 14 liber, obsahující herní měnu.

„Konzolví hráči systém micro-transakcí samozřejmě moc dobře znají, ať už díky Falloutu, map packům pro Call of Duty, nebo songům do Guitar Hero a Rock Bandu. Plně free-to-play titul je ale víceméně novinka.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama