Exkluzivní představení Coraabie v Indian #109
Novinka Exkluzivní představení Coraabie v Indian #109

Exkluzivní představení Coraabie v Indian #109

Redakce

Redakce

2

Už od 18:00 bude zde na Zing.cz vysílán další díl pořadu Indian! Tentokrát z pražského klubu Cross, kde jsme vyzpovídali detailně členy týmu ARK8. K tomu kupa recenzí a novinek!

Reklama

Každý milovník českých počítačových her a domácí tvorby by měl zpozornět! Coraabia je karetní onlinová hra, která přináší něco, co dobře znáte z klasické mariášové přebíjené a mixuje to perfektně se základy Magic: The Gathering. Vůbec se však nejedná o prachsprostou kopii! V tomto díle Indiana tedy přinášíme exkluzivní záběry z hraní Coraabie.

Máme pro vás samozřejmě další novinky a recenze! Dozvíte se zajímavé informace o právě vydaném původním Crysis na konzolích. Uvidíte nového Maxe Payna v jeho novém "provedení" a nezapomeneme připomenout staré dobré známé Wormsíky!

Kriticky oceníme Men of War: Vietnam za pomalu nedohratelnou kampaň, Call of Juarez: The Cartel se zajímavě pojatým divokým západem a zachránit celou planetu Zemi se pokusíme v Resistance 3. A také nás čeká soutěž! Pokud stále nejste přesvědčeni, pusťte si upoutávku!

Další díl Indiana startuje od 18:00 přímo na Zing.cz!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama