Extreme Dimension Tag Blanc + Neptune VS Zombie Army se představuje
Novinka Extreme Dimension Tag Blanc + Neptune VS Zombie Army se představuje

Extreme Dimension Tag Blanc + Neptune VS Zombie Army se představuje

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Akční herní spin-off série Neptunia přišel do japonských obchodů.

Reklama

Série Neptunia si získává nejen v Japonsku, ale i na západě velké množství fanoušků a tak Compile Heart připravují akčnější spin-off série jménem Extreme Dimension Tag Blanc + Neptune VS Zombie Army. Dnes se můžete podívat na nový herní trailer, ve kterém se dovíme něco víc o speciálních pohybech postav a o možnostech přizpůsobení si hry.

Titul ve finální podobě nabídne ještě více hratelných postav, než co nám ukazuje video, ale aspoň se můžete seznámit se specifickými útoky Blanc, Neptune, Noire, Vert, Uni, Rom a Ram, Tamsoft a Famitsu. Co se týče přizpůsobení, lze u každé postavy změnit barevnou škálu oblečení, vybavit ji různými zbraněmi, doplňky, oblečením a mnoha dalšími drobnostmi. Můžete si také postavy nastavět do určité scény a fotit je z různých úhlů.

Extreme Dimension Tag Blanc + Neptune VS Zombie Army je akční hra pro čtyři hráče, ve které jsou naše známé bohyně pověřeny úkolem zbavit svět zombie hrozby. V Japonsku vyšelí tento titul na PS Vitu 15. října a my jen doufáme, že se časem objeví jeho lokalizovaná verze i na západě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama