Fairy Fencer F: Advent Dark Force nabídne tři příběhy
Novinka Fairy Fencer F: Advent Dark Force nabídne tři příběhy

Fairy Fencer F: Advent Dark Force nabídne tři příběhy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na nový anglický trailer nebo se zúčastněte soutěže o limitku.

Reklama

Toto je příběh o božských zbraních, které na zemi zanechali jejich tvůrci, známé také jako Furie. Nyní se ale probudil krutý bůh Vile a novou stránku v knize o historii lidstva budou muset napsat právě Furie. Druhou alternativou je úplné zničení lidstva a vzhledem k tomu, že se tento neradostný příběh hry Fairy Fencer F: Advent Dark Force dostane na naše konzole PlayStation 4 už 29. července, nabízíme vám nový promo trailer.

RPG Fairy Fencer F nabízí tři nové příběhové cesty: příběh Bohyně, příběh boha Vile a příběh Zlého boha. Vaše role ale bude jiná, zahrajete si za hlavního protagonistu Fanga a skupinu bojovníků zvanou Fencers. S touto osádkou se postavíte nové, velmi zlé organizaci, budete poznávat nové víly a také šermíře.

Distributorská společnost Idea Factory International navíc vyhlásila u příležitosti blížícího se vydání hry Fairy Fencer F výtvarnou soutěž o jednu limitovanou a dvě standardní edice. Svá dílka můžete odevzdávat v jakémkoli formátu, ale neměly by přesáhnout 2MB, prostřednictvím emailu contest@ideafintl.com do čtvrtka 21. července (do 19 hodin našeho času) a vítězové budou vybráni v pondělí 25. července.

Níže se můžete podívat na hlavní výhru soutěže a také na příklad od Iffy, jak asi může váš obrázek vypadat. Ale nemáte jej brát jako limitující, fantazii se v soutěži o limitku Fairy Fencer F meze nekladou. Dále pak najdete několik nových obrázků z lokalizované verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama