Fairy Fencer F: Advent Dark Force startují v Evropě 29. července
Novinka Fairy Fencer F: Advent Dark Force startují v Evropě 29. července

Fairy Fencer F: Advent Dark Force startují v Evropě 29. července

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pro navnadění vydala Idea Factory International úvodní film hry.

Reklama

Kdysi dávno byla mezi bohem Vile a ostatními bohyněmi svedena válka. Poslední bitva byla divoká, ale nevzešel z ní žádný vítěz, protože byly síly dost vyrovnány. Nakonec obě strany vytvořily speciální zbraně, které v sobě obsahovaly víly, zvyšující tak jejich sílu. Jenže při použití síly těchto zbraní došlo k zapečetění každé z božských bytostí v jiném světě, jiné dimenzi. A čas od té doby plynul zdánlivě bez problémů...

Zbraním se říkalo Fúrie a válečníci, schopni je ovládat, byli nazýváni Šermíři. Následně se mezi lidmi začala šířit pověst, podle které jsou Fúrie tak silné zbraně, že pokud někdo najde a sesbírá všechny, bude moci vyslovit přání, a to mu bude splněno. Díky tomu se mezi Šermíři rozhořel nový nekonečný boj za získáním všech zbraní.

Pak do příběhu vstoupila náhoda a mladý muž jménem Fang se nevědomky stal Šermířem, když zachránil dívku Tiaru. Ona sama byla kdysi Šermířkou a od toho dne se Fang stal důležitou součástí boje mezi původními bohyněmi a bohem Vile.

Takto by se dal shrnout úvod příběhu hry Fairy Fencer F: Advent Dark Force. Tento titul nabídne ale pohled na další vývoj ze tří stran. Z pohledu bohyně, boha Vile a z pohledu zlé bohyně (režimy Goddess story, Vile God story a Evil Goddess story). Vše se tak bude postupně měnit a přátelé se stanou nepřáteli, nepřátelé zase přáteli. Samozřejmostí je, že na základě vašich rozhodnutí dojdete k vícero zakončením.

Vždy si budete moci vybrat obtížnost (jednoduchá, normální a těžká) a přizpůsobit si tak hru, aby vás více bavila nebo vyhovovala vašemu způsobu hraní. Navíc až s šesti člennou skupinou tak nebudete muset volit mezi svými oblíbenými Šermíři a tak využít schopností takřka všech.

Ve hře pak půjde přizpůsobit takřka vše. Zbraně můžete spojovat s vílami a také lze změnit statistiky dungeonů. Dokonce můžete Šermířům dodávat různé power-upy prostřednictvím síly víl, transformovat je do podoby víl během bitvy a změnit tak kompletně váš herní svět.

Fairy Fencer F: Advent Dark Force vychází v Evropě fyzicky i digitálně pro PlayStation 4 29. července prostřednictvím vydavatele Idea Factory International. Již teď můžete narazit na možnost předobjednávky hry, ale prozatím pouze u Amazonu UK a ShopTo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama