Fairy Fencer F vychází 4. srpna na PC
Novinka Fairy Fencer F vychází 4. srpna na PC

Fairy Fencer F vychází 4. srpna na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Společnost Idea Factory International oznámila datum vydání PC verze hry Fairy Fencer F. K mání sice bude pouze v digitální podobě přes službu Steam, ale už od 4. srpna.

Reklama

RPG, které původně vyšlo na konzoli PlayStation 3, následně na PS Vitu a pod názvem Fairy Fencer F: Advent Dark Force také na PlayStation 4, nyní na osobních počítačích podporuje rozlišení 1080p a při startu nabízí ještě dvojici dalších doplňků: Beginner's Pack a Secrets of Shukesoo's Tower Pack.

Kdysi dávno vedla Bohyně válku s Bohem hnusu. Vzhledem k tomu, že jejich síly byly prakticky stejné, vytvořili oba obrovské množství speciálních zbraní, napěchovaných jejich božskou energií, přičemž každá obsahuje životní sílu některé z víl. Vyzbrojeni těmito zbraněmi, pokračovala božstva ve svém konfliktu, až se nakonec navzájem uzamkly daleko v "neznámu".

Od tohoto starobylého konfliktu uplynula dlouhá doba a zbraně vytvořené Bohyní a Bohem hnusu, zůstaly roztroušeny po celém světě. Tyto zbraně jsou nyní známé jako "Furies" a jsou mezi bojovníky velmi žádaným zbožím. Tito bojovníci se nazývají "Fencers" (šermíři) a říká se, že kdokoli najde jednu z "Fury", bude mu splněno jedno přání.

Jednoho dne ale mladý muž jménem Fang nerozvážně vytáhne jednu "Fury" z kamene a sám se tak bezděčně stává šermířem, což navždy změní jeho osud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama